Locatie & Route

Comedy Nights is on Tour! We nemen je mee naar een hele nieuwe dimensie van Sittard, het oude Philipsterrein.

Sessibon zet haar deuren voor ons open op:
Rijksweg Noord 281
6136 AC Sittard

Voor de route, just click here.

The Soul Food Club gaat om 19.30 uur open. Het is borreltijd met een smakelijk hapje voor (maar ook tijdens en na) de Comedy Night.


 

OPENBAAR VERVOER
Bushalte: Stadsschouwburg.
Route vanuit het NS station Sittard: volg het Stationsplein naar rechts richting het politiebureau. Voor het politiebureau linksaf, de Wilhelminastraat in. De eerste straat rechts is de Mgr. Claessensstraat (lopen 5 min.)

PARKEREN
De parkeergarage van de Fontys Hogeschool naast de Stadsschouwburg is geopend vanaf één uur voorafgaand aan bijna elke avondvoorstelling en in het weekend voor de middagvoorstellingen. De parkeergarage sluit normaliter één uur na afloop van de voorstelling. De parkeerkosten à € 3,00 zijn te voldoen bij de parkeerautomaat in de Passerel. Bij verlies kun je de Infobalie een nieuwe uitrijkaart kopen voor € 3,00.

FIETSEN STALLEN
Als je met de fiets naar het theater komt dan kun je deze stallen naast de hoofdingang van de Stadsschouwburg aan de aldaar aanwezige rekken, dan wel in de fietsenrekken die zich bij Fontys Hogeschool bevinden. The Soul Food Club, Stadsschouwburg en Fontys kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal of beschadiging.

FYSIEKE BEPERKING
De Stadsschouwburg heeft het ITS symbool. Dat betekent dat het gebouw integraal toegankelijk is voor mensen met een beperking. Op elke verdieping is een invalidentoilet. Voor rolstoelgebruikers zijn speciale plaatsen in de zaal beschikbaar. Je wordt verzocht deze tijdig te reserveren en aan te geven met welke soort/maat rolstoel je komt. Het is helaas niet mogelijk om rolstoelplaatsen via Internet te reserveren. Neem hiervoor tijdig contact met ons op!

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.